Daglig gebyr for uforsikrede biler

Fra 1. mars 2018 vil alle uforsikrede kjøretøy ilegges et gebyr hver dag kjøretøyet er uforsikret. Fra kjøretøyet er uten forsikring har en tre dager på seg til å tegne forsikring, avregistrere o.l. før gebyrene starter å komme.

Publisert: Februar - 2018

Les mer


Autolease.no er blitt oppdatert med nye funksjoner

I løpet av 2017 har vi lansert flere spennende IT løsninger som gjør det enda enklere å være kunde hos oss. Les mer om hvilke endringer vi har gjort.

Publisert: Desember - 2017

Les mer


Omlegging fra årsavgift til trafikkforsikringsavgift

Med virkning fra 1. januar 2018 har staten vedtatt trafikkforsikringsavgift som en ny avgift som skal erstatte årsavgiften for kjøretøy. Se hvordan dette påvirker Deres kjøretøy.

Publisert: Desember - 2017

Les mer


Strammer inn for ladbare biler...!

Ikke uventet foreslår Regjeringen i Statsbudsjett for 2018 innstramminger i avgiftene for ladbare hybrider. Uheldig elbiler straffes - både innen næring og privat.

Publisert: Oktober - 2017

Les mer


Autolease Forsikring

Fra 2018 er forsikringsselskapene pålagt å hente inn differensiserte årsavgifter for ulike kjøretøygrupper i samband med forsikring, hvorpå avgiften da vil hete forsikringsavgift.

Publisert: September - 2017

Les mer


Toyota tilbake i varebilmarkedet

Den kjente og kjære sliteren Toyota Hi Ace er for lengst historie. Nå er Toyota tilbake med ny og forsterket Pro Ace i kort, mellomlang og lang utgave - pluss service på timen.

Publisert: September - 2017

Les mer