Autolease som finalist på Sustainable Finance Summit & Awards 2023

Publisert: torsdag 11. mai 2023

 I vårt arbeid med digitaliserte løsninger og innovative funksjoner oppsto ideen om å kunne simulere og analysere fremtidens bilpark, som en supplerende kickstart til den grønne omstillingen og målbar optimalisering av dagens bilflåter.

Vi har derfor utviklet et detaljert analyseverktøy hvor vi kan beregne nøyaktig hvilken påvirkning en nåværende flåte har og hvilken effekt som vil oppnås ved å gå over til grønnere alternativer. Resultatene er basert på selskapets faktiske forhold og kjørelengdeforbruk. På denne måten kan Autolease garantere at mål innenfor ESG kan nås og vi kan gi veiledning om hvilke biler som bør byttes ut og når, for å nå målene, uansett om selskapet er kunde hos Autolease eller ikke.

Vi har nylig fått en nominering for verktøyet for Best e-Mobility Financing Programs 2023 fordi vi, som eneste aktør på det skandinaviske markedet kan vi tilby bedrifter å sette et mål og beregne hvilke konkrete tiltak som må iverksettes, for eksempel for å oppnå et ønske om reduserte CO2-utslipp. Både for hele bilparken, men også helt detaljert, ned til hver enkelt bil. Prisen deles ut på det internasjonale Sustainable Finance Summit i Paris, hvor Autolease sammen med tre andre internasjonale aktører var finalister til prisen.

Ved planlegging og utvidelse av den grønne omstillingen kreves det ofte en omlegging av bilpolitikken, hvor også økonomiske rammer og konsekvenser for bedriftens brukere skal etableres og beregnes. Vi kan gjøre disse beregningene enkle og oversiktlige, slik at du enkelt kan handle umiddelbart. Konklusjonene fra våre analyser kan integreres direkte i den elektriske bilpolicyen, slik at bestilling av nye biler blir trygg og enkel for både Biladministrasjonen og bilens fremtidige bruker.

Vi har stort fokus på enkel og uavhengig flåteadministrasjon for våre kunder, og en transparent bestillingsprosess for våre bilbrukere. Vi er overbevist om at dialog er den beste veien mot fremtidige mobilitetsløsninger, og med datadrevet analyse blir dialogen mer enn bare prat. Bruk oss til sparring om grønn omstilling, om effektivitet, eller om hvordan en analyse av bilparken kan bidra til å oppfylle bedriftens miljøkrav.

Du kan lese mer om hvordan vi jobber med grønn konvertering her https://autolease.no/greenlease/

Autolease ble grunnlagt i 2003 og er i dag et av Skandinavias største og mest innovative selskaper innen operasjonell leasing og flåtestyring. Vi har kontorer i København, Stockholm, Oslo og Bergen, og vi er en del av den norske banken DNB. Vi administrerer mer enn 50 000 biler og jobber hver dag for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og deres bilbrukere.

Du kan lese mer om Autolease her: https://autolease.no/om-autolease/