Vi er her for å hjelpe deg!

error_outlineSøkeinnstillingene ga ikke noe resultat

Spørsmål og svar om Autolease

Her finner du svar på de fleste av spørsmålene dine. Du har muligheten til å søke fritt eller bruke vår smarte søkemotor, hvor du raskt kan søke etter de mest relevante spørsmål.

{{faqCtrl.LoadingText}}
Bestille ny firmabil

Autolease har utviklet et effektivt og unikt bestillingssystem for våre kunder. På www.autolease.no finner du en online leasingkalkulator hvor vi har samlet mer enn 90% av de mest populære merker og modeller. Beregning av bil gjennom denne kalkulatoren gir deg komplette priser på din neste firmabil. Bilutvalget og priser oppdateres fortløpende. Her kan du bestille din neste firmabil.

Bilbestilling
Beregne bil
Hvordan bli kunde hos Autolease?

For å bli kunde hos Autolease kan du bruke vår "Ny kunde" funksjon eller ta kontakt med oss på salg@autolease.no for å avtale et møte. Les mer her

Hvordan bli kunde?
Jeg har fått skade på bilen, hva gjør jeg?

Om din firmabil gjennom Autolease må på verksted må du opplyse til verksted at dette gjelder en Autolease bil. Vis frem servicekort slik at de sender faktura til Autolease.

Skade
Tilbakelevering av bil

Autolease samarbeider med NAF i forbindelse med innlevering og taksering av leasingbiler. Gjennom oss får du også kostnadsfri pre-takst hos MPS Micropaint.

Tilbakelevering
Jeg skal bestille en firmabil

Her kan du finne alle spørsmål knyttet til bestilling av din firmabil

{{elem.Description}}

Fant du ikke det du lette etter?

Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt i vår søkemotor eller katalog, har du alltid muligheten til å kontakte en av våre dyktige medarbeidere.

Chatt

For korte og enkle spørsmål, anbefaler vi deg å kontakte oss via chat. Chatten finner du nederst i høyre hjørne, og den er betjent alle hverdager mellom klokken 09:00 og 15:00.

E-post

Dersom du har et spørsmål som er mer omfattende, kan du sende oss en e-post på salg@autolease.no. Din henvendelse vil besvares så snart som mulig.

Telefon

Du kan også nå oss på telefon 915 06007, alle hverdager mellom klokken 08:00 og 16.00.