Bør jeg ta en kontroll på bilen før den skal innleveres?

Autolease + MPS Micropaint = Kontroll før innlevering

Autolease har inngått en landsdekkende avtale med MPS Micropaint om at våre kunder kan besøke et av MPS Micropaint sine verksted for en kostnadsfri kontroll før endelig tilbakelvering av bil ved endt leasingforhold.

Nedenfor har vi samlet en del spørsmål og svar om kontroll hos MPS Micropaint.

 

MPS Micropaint Pre-takst for Autoleasekunder

 

Hva koster en kontroll?
Den er gratis for Autoleasekunder og du står uforpliktet til å reparere unormal slitasje eller ikke. Du vil også kunne få vurdert skade opp mot dekning på forsikring.

Må man booke en kontroll?
Ja, man må avtale tidspunkt for kontroll med et av MPS sine 40 landsdekkende verksted. Du kan finne nærmeste verksted på www.mpsmicropaint.no.

Oppgi at du er Autolease kunde og at du ønsker en kontroll.

Må man gjøre noen forberedelser før en kontroll? Vaske bil?
Ja, det er viktig at bilen er ren slik at man får avdekket skadene.

Hvor lang tid tar en kontroll?
Ca 15 minutter

Hva gjennomgås i en kontroll?
Kontrollen er en visuell gjennomgang av karosseriet og har som formål å avdekke unormal slitasje. I praksis betyr dette at man kontrollerer bil for eventuelle riper, bulker, kantkjørte felger etc . Det blir så informert samt gitt tilbud om utbedring.

Hvorfor er det lurt å ta en kontroll?
Det er flere grunner!
Det er rimeligere å reparere skader hos MPS Micropaint pga spesielle reparasjonsmetoder og at alle Autolease kunder har 10% rabatt her. I tillegg slipper man å bli overasket etter at du har tilbakelevert bilen og du får mulighet til å innhente priser fra forskjellige verksteder for reparasjon.

Hva er påkost?
Påkost er erstatning som man kan bli belastet dersom man har unormal slitasje i leasingperioden, f.eks. en ripe eller bulk. Påkost er ment til å dekke leasingselskapets ekstrakostnader for å få bilen i den stand som er normalt for en innlevert leasing bil, kilometerstand og alder tatt i betraktning.

 

 

Relaterte spørsmål: