Hva er releasing?

Releasing er leasing av en bil som har vært ute på en leasingkontrakt hos oss tidligere.

Vi henter ut attraktive modeller fra vår portefølje som vi nå kan tilby ut på nye leasingavtaler via releasing. Dette gjør at vi kan tilby toppmodeller til budsjettpris, med fleksibel leieperiode, helt uten ventetid for deg som kunde. ​

Videre gir dette muligheter for de av våre kunder som eventuelt har for mange biler – en markedsplass, der andre kunder av Autolease eventuelt kan ta over den allerede inngåtte leieavtale – et såkalt debitorskifte.

 

Releasing inneholder flere unike muligheter for deg som kunde:​

  • Fleksibilitet – Ved valg av leasingperiode, vi tilbyr kortere løpetid på releasingbiler (minimumsperiode 12 mnd.)​ 
  • Kort leveringstid – Bilen er klar, ingen ventetid for deg.​ 
  • Mye bil for pengene! – Med tanke på utstyr og leietid. Releasingbilene vil tilbys med attraktiv leiepris, relatert til lavere avskrivninger m.m. 
  • Samme trygghet som ny bil med service og vedlikeholdsavtale. På avtaler med kort løpetid er denne ofte en rimelig avtale, men den gir samtidig en fin trygghet for bilholdet – Samme trygghet som ved nye biler. ​ 
  • Oftere bytte av firmabil. Finere bil – hele tiden. Uten ventetid.​ 
  • Bilene blir taksert av NAF før utleveringslik at du helt trygt kan overta en brukt bil, uten risiko for å overta påkost fra kontrakt nr.1. 
  • Bil i påvente av lansering av ny bilmodell – kanskje drømmebilen din er planlagt lansert litt frem i tid, men du har behov for bil nå. 
  • Din bedrift har ansatt en konsulent på kort kontrakt, og vedkommende har behov for bil . 
  • Din bedrift arbeider på et kortvarig prosjekt, og det er behov for bil. 
  • Usikker på om du er klar for overgang til Elbil? – Fin anledning til å teste det ut, i praksis. 

 

Alle releasingbiler vi tilbyr vil til enhver tid ligge tilgjengelig på vår hjemmeside, og kan enkelt finnes på førstesiden. Releasingbilene tilbys med service- og vedlikeholdsavtale, og utleveres med to sett hjul, sommer- og vinterhjul. Ellers er alt annet likt som en vanlig leasingbil hos oss. Samme enkelhet, og samme trygghet. 

Ved bestilling må det påregnes 10-14 dager leveringstid. Bil kan hentes direkte hos Autolease bilsalg på Kløfta, og vi kan også være behjelpelige med å transportere biler rundt i landet. 

 

NB! “Fra pris” gjelder intervallene 36 mnd/30.000 km totalt. Husk at nye biler vises med en fra pris på intervallene 48 mnd og 80.000 km når terminleie blir sammenlignet.