Bør jeg ta en pre-takst på bilen før den skal innleveres?

Autolease + MPS Micropaint = Pre-takst

Autolease har inngått en landsdekkende avtale med MPS Micropaint om at våre kunder kan besøke et av MPS Micropaint sine verksted for en kostnadsfri pre-takst før endelig tilbakelvering av bil ved endt leasingforhold.

Nedenfor har vi samlet en del spørsmål og svar om pre-takst hos MPS Micropaint.

 

MPS Micropaint Pre-takst for Autoleasekunder

 

Hva koster en pre-takst?
Den er gratis for Autoleasekunder og du står uforpliktet til å reparere unormal slitasje eller ikke. Du vil også kunne få vurdert skade opp mot dekning på forsikring.

Må man booke en Pre-takst?
Ja, man må avtale tidspunkt for Pre-takst med et av MPS sine 40 landsdekkende verksted. Du kan finne nærmeste verksted på www.mpsmicropaint.no.

Oppgi at du er Autolease kunde og at du ønsker en Pre-takst.

Må man gjøre noen forberedelser før en Pre-takst? Vaske bil?
Ja, det er viktig at bilen er ren slik at man får avdekket skadene.

Hvor lang tid tar en Pre-takst?
Ca 15 minutter

Hva gjennomgås i en Pre-takst?
Pre-takst er en visuell kontroll av karosseriet og har som formål å avdekke unormal slitasje. I praksis betyr dette at man kontrollerer bil for eventuelle riper, bulker, kantkjørte felger etc . Det blir så informert samt gitt tilbud om utbedring.

Hvorfor er det lurt å ta en Pre-takst?
Det er flere grunner!
Det er rimeligere å reparere skader hos MPS Micropaint pga spesielle reparasjonsmetoder og at alle Autolease kunder har 10% rabatt her. I tillegg slipper man å bli overasket etter at du har tilbakelevert bilen og du får mulighet til å innhente priser fra forskjellige verksteder for reparasjon.

Hva er påkost?
Påkost er erstatning som man kan bli belastet dersom man har unormal slitasje i leasingperioden, f.eks. en ripe eller bulk. Påkost er ment til å dekke leasingselskapets ekstrakostnader for å få bilen i den stand som er normalt for en innlevert leasing bil, kilometerstand og alder tatt i betraktning.

 

 

Relaterte spørsmål: