Om Autolease

Biladministrasjon hos Autolease
Autolease tilbyr enkle, oversiktlige og økonomisk fordelaktige løsninger. Vi er uavhengige av bilimportører og tilbyr mer enn 1200 forskjellige bilmodeller med utstyr etter behov. Vår unike webportal er et effektivt verktøy for valg av riktige bilmodeller, samt for drift av våre kunders bilflåter - uansett om virksomheten har 1 eller 5.000 biler. Autolease tilbyr online beregning og bestilling, trygt og sikkert til markedets beste vilkår

Fleksibel og sikker fleetmanagement
Autolease er DNB konsernets produktleverandør for langtidsleie og biladministrasjon av firma- og tjenestebiler. Autolease har som målsetting å hjelpe kundene med å anskaffe riktige kjøretøy til sitt behov, og å levere løsninger som sikrer at bilholdet binder færrest mulig økonomiske og organisatoriske ressurser.


Autolease er Skandinavias mest innovative aktør, innen operasjonell leasing og fleet management. Autolease sine unike løsninger bidrar til et enkelt, kostnadseffektivt og oversiktlig bilhold.

Autolease skaffer, finansierer og administrerer biler til bedriftskunder og offentlig sektor i Skandinavia. Vårt mål er å gi kundene lavere bilkostnader og enklere bilhold.

De fleste bedrifter i Norge disponerer en eller flere biler. Firmabiler koster, ikke bare i direkte utgifter, men også i oppfølging. Derfor velger stadig flere bedrifter å benytte leie og biladministrasjonsløsninger for å oppnå kostnadsbesparelser.

Norge
Dronning Eufemias gt. 30, Bygg M 13 N
0191 Oslo
Tlf. +47 915 06007
salg@autolease.no
www.autolease.no

 

 

Sverige
Regeringsgatan 59
103 63 Stockholm
Tlf. +46 8 473 46 80
forsaljning@autolease.se
www.autolease.se

 

 

Danmark
Bomhusvej 13
2100 København Ø
Tlf. +45 3915 3030
salg@autolease.dk
www.autolease.dk