Navnet vårt sier mye om hva vi er gode på

Autolease er en del av Nordens største bank, DNB Bank Asa, som administrerer over 40 000 biler og tilbyr markedets mest innovative nettplattform.

Tre grunner til å velge Autolease

Lease trygt, sikkert og bærekraftig

Som en del av DNB gir Autolease dere økonomisk trygghet og soliditet. DNB er et av de største finanskonsernene i Skandinavia og investerer kontinuerlig i digitale og bærekraftige tiltak som kommer organisasjonen deres til gode.

Få alt samlet på ett sted og skap mer verdi

I Autolease kan dere samle alt om bilparken deres samme sted. Vi har et erfarent, sammensveiset team som tilegner seg fullstendig kunnskap om deres behov og ønsker. Sammen optimaliserer vi løsningen deres og skaper synergieffekter som sikrer verdi for dere.

Kom i forkant med de riktige løsningene

I Autolease gjør vi en ekstra innsats for å sikre dere de beste løsningene. Vi fokuserer på ny teknologi og nye løsninger, samt sørger for å utfordre deres bilpolicy. Det gir dere en fremtidssikker løsning og forutsigbare prosesser, slik at dere alltid er i forkant.

«For oss er det viktig å ha full tillit til partnerne våre. Man kan skrive alt i kontrakter, men det må også være folk i den andre enden, som er lydhøre og ønsker å finne løsninger. Vi ønsker å få anstendigheten tilbake på plass. Det får vi med Autolease.»

Morten B. Bønnelykke
Adm. direktør i Cibicom Services A/S

Få alt for litt mindre

Autolease er en av Nordens største leasingoperatører. Vi administrerer over 40 000 biler og investerer i mer enn 9000 nye biler hvert år. Dette betyr ganske enkelt at vi kan garantere dere de beste prisene.

Vi gir dere mulighet til å velge mellom alle bilmerker og modeller innen personbiler og mindre lastebiler, uansett om dere leaser én eller flere hundre biler.

Oversiktlig administrasjon på nett

Autolease ble født ut av den digitale verden. Vi bruker teknologi for å gjøre leasing smartere og redusere den administrative byrden deres så mye som mulig.

Det er enkelt å gjøre alt fra å se rapporter, bestille og administrere biler til å få en samlet oversikt over økonomien. Alt er transparent, effektivt og lett tilgjengelig.

FAQ

Hold deg oppdatert

Registrer deg for Autolease Auto-e-poster her.

Meld deg på
FAQ

Finn svar på spørsmålene dine

Har du et spørsmål til eller om oss? Det er stor sjanse for at du finner svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved