Topp 5 firmabiler i år

Publisert: mandag 18. mai 2020

Modellutvalget er sterkt økende blant miljøriktige alternativer, og listen over de mest populære firmabiler, er sterkt representert av ladbare biler, enten helelektriske eller plug-in. Vi har i denne artikkelen samlet topp fem mest bestilte biler hittil i år.1- Audi E-tron

Audi E-tron troner førsteplassen på listen. Bilen er en meget populær bil på det norske markedet. Audi e-tron er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk og mulighet for hengerfeste. Den store kapasiteten på hurtiglading gjør også høyt verdsatt for en elektrisk bil.

Anbefalt utstyr:

- Hightechpakke
- Panorama
- Sportsseter i skinn
- Hengerfeste
- Bang Olufsen soundsystem

Se leasingpriser på Audi E-tron her

 

2 - Skoda Superb

Skoda Superb kom som ny og oppgradert modell, hvor også en elektrisk drivlinje ble presentert. Skoda Superb iV (plug-in) har en elektrisk rekkevidde på 57 km (WLTP), og representerer fremdeles et stort bagasjeromsvolum på ca 510l. Superb er konkurransedyktig på de fleste parametere, og som plug-in har den klatret kraftig på listen over populære firmabiler.

Anbefalt utstyr:

- Vinterpakke
- Foldbart hengerfeste
- Digitalt display

Se leasingpriser på Skoda Superb her

 

3 - Tesla Model 3

Tesla Model 3 er det nyeste tilskuddet til Tesla, og har en rekkevidde på over 530 km (WLTP). Med mulighet for 4wd, lang rekkevidde og Tesla ladenettverk får denne en plass på pallen blant firmabilbrukerne.

Anbefalt utstyr:

- Hengerfeste

Se leasingpriser på Tesla Model 3 her

 

4 - Skoda Octavia

Skoda Octavia står ovenfor et modellskifte, og det skal snart åpnes for bestilling av ny modell. Her skal det også introduseres et grønnere alternativ, nemlig en drivlinje med plug in. Til tross for at den gamle modellen er på vei ut, er den blant topp 5 firmabiler hittil i år. Vi gleder oss til å prøve den nye modellen som skal ta over.

Anbefalt utstyr:

- Transportpakke
- Vinterpakke
- Businesspakke
- Digitalt display 

 

5 - BMW X1

BMW introduserte en ny drivlinje for X1 i år, phev, BMW X1 xDrive25e. Kombinasjonen av en forbrenningsmotor og en moderne elektrisk motor, gjør BMW X1 ladehybrid til en smart og effektiv bil som kan kjøre 52 km på ren elektrisitet. Det at BMW X1 phev også har firehjulstrekk, et bagasjeromsvolum på 450 liter og kan bestilles med tilhengerfeste, gjør den i tillegg blir en praktisk bil, og har allerede rukket å bli en populær bil. 

Anbefalt utstyr:

- M sport
- Driving assistant plus
- Elektrisk hengerfeste
- Harman Kardon

Se leasingpriser på BMW X1 her