Topp 10 mest populære biler Q3

Publisert: torsdag 15. oktober 2020

Trenger du ny firmabil, eller vil du bare vite hvilke biler firmabilbrukere valgte i Q3? Da er det bare å ta en titt på denne listen, som viser de ti mest populære firmabilene i Q3 2020.


1. VW ID.3

VW ID.3 er arvtageren til e-golfen, og det er knyttet store forventninger til denne bilen, og den ser ut til å innfri umiddelbart. ID.3 troner på toppen av listen med de verdsatte egenskapene fullelektrisk, god rekkevidde og en kompakt bil som likevel oppleves romslig.

Se leasingpriser på VW ID.3 her


2. Audi E-tron

Audi E-tron er en meget populær bil på det norske markedet. Det er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk og mulighet for hengerfeste. Den store kapasiteten på hurtiglading gjør også høyt verdsatt for en elektrisk bil.

Anbefalt utstyr:
- Hightechpakke
- Panorama
- Sportsseter i skinn
- Hengerfeste
- Bang Olufsen soundsystem

Se leasingpriser på Audi E-tron her


3. Skoda Superb

Skoda Superb kom som ny og oppgradert modell, hvor også en elektrisk drivlinje ble presentert. Skoda Superb iV (plug-in) har en elektrisk rekkevidde på 57 km (WLTP), og representerer fremdeles et stort bagasjeromsvolum på ca 510l. Superb er konkurransedyktig på de fleste parametere, og som plug-in har den klatret kraftig på listen over populære firmabiler.

Anbefalt utstyr:
- Norgespakke
- Digitalt display

Se leasingpriser på Skoda Superb her


4. BMW 3-serie

BMW 3-serie kom på starten av året i en helt ny utgave, hvor også plug-in hybriden har fått en fin oppgradering på rekkevidde. Plug-in hybriden har også kommet som touring, og dette gjør at denne bilen har blitt svært populær som firmabil.

Anbefalt utstyr:
- M sport
- Hifi høyttalerpakke
- Innovation
- Travel

Se leasingpriser på BMW 3-serie her


5. Skoda Octavia

Skoda Octavia har blitt fornyet, og har nå kommet som en helt ny modell. Den populære bilen har også kommet med ledning, og kan fås som plug-in hybrid. Denne er en klassiker på topp 10 listen, og skuffer ikke denne gangen heller.

Anbefalt utstyr:
- Vinterpakke
- Transportpakke

Se leasingpriser på Skoda Octavia her


6. Toyota Rav4

Rav4 har fått en kraftfull fremtoning og var en meget populær bil etter fornyelsen i 2019. Det selvladende hybridsystemet fungerer meget godt, og bilen har gode ytelser med et fornuftig drivstofforbruk. I 2020 kom den som plug-in hybrid, og med den lave avgiften plug-in hybriden representerer, har det ført til at bilen troner på en meget sterk plass på listen over våre mest populære biler i Q3.

Se leasingpriser på Toyota Rav4 her


7. Nissan Leaf

Nissan lanserte i 2019 en oppgradert batteripakke for sin elektriske salgssuksess. Den oppgraderte modellen fikk navnet Nissan Leaf e+, og har en 62 kWt stor batteripakke. Det representerer en rekkevidde på opptil 385 kilometer (WLTP). Bagasjeromsvolumet er på 435 liter. Kombinasjonen av rekkevidde, pris og størrelse gjør at dette er en populær firmabil.

Se leasingpriser på Nissan Leaf her


8. Peugeot e-208

Peugeot har lansert en helelektrisk variant av 208 med sporty design. Bilen har god rekkevidde, og er allerede en populær bil.

Anbefales å bestilles med utstyrsgrad Allure eller GT

Se leasingpriser på Peugeot e-208 her


9. Tesla Model 3

Tesla Model 3 er det nyeste tilskuddet til Tesla, og har en rekkevidde på over 530 km (WLTP). Med mulighet for 4wd, lang rekkevidde og tilgang på Tesla sitt ladenettverk får denne en plass på pallen blant firmabilbrukerne.

Se leasingpriser på Tesla Model 3 her


10. BMW X1

BMW introduserte en ny drivlinje for X1 i år, phev, BMW X1 xDrive25e. Kombinasjonen av en forbrenningsmotor og en moderne elektrisk motor, gjør BMW X1 ladehybrid til en smart og effektiv bil som kan kjøre 52 km på ren elektrisitet. Det at BMW X1 phev også har firehjulstrekk, et bagasjeromsvolum på 450 liter og kan bestilles med tilhengerfeste, gjør den i tillegg blir en praktisk bil, og har allerede rukket å bli en populær bil.

Anbefalt utstyr:
- M sport
- Driving assistant plus
- Elektrisk hengerfeste
- Harman Kardon

Se leasingpriser på BMW X1 her