Topp 10 mest populære biler i 2019

Publisert: fredag 17. januar 2020

Trenger du ny firmabil, eller vil du bare vite hvilke andre firmabilbrukere valgte i 2019? Da er det bare å ta titt på denne listen, som viser de ti mest populære firmabilene i 2019.


1 - Skoda Octavia

Skoda Octavia har et tidløst og elegant design. Til tross for at det i år kommer en ny Octavia, klarte denne klassikeren å toppe fjorårets liste. Octavia er både stilig, praktisk, og har god bagasjeplass. Bagasjevolumet er på ca 610 liter, og kan enkelt utvides ved å legge ned baksetene til 1740 liter. Av standardutstyr kan vi nevne fjernlysassistent, LED hovedlys både foran og bak, adaptiv cruise control, og mye mer. Vi gleder oss til å se den nye Octavia i 2020.


2 - VW e-Up

VW e-up representerer en liten og praktisk elektrisk bil. Bilen er rimelig, liten av størrelse, men samtidig praktisk, og har en fin rekkevidde. Alle disse faktorene i samspill, har gjort at denne bilen kommer høyt opp på listen over mest populære firmabiler i 2019. E-up er nylig lansert med økt rekkevidde, og kan nå yte inntil 258km.


3 - Nissan Leaf

Nissan lanserte i 2019 en oppgradert batteripakke for sin elektriske salgssuksess. Den nye Nissan Leaf heter Nissan Leaf e+, og har en 62 kWt stor batteripakke. Det representerer en rekkevidde på opptil 385 kilometer (WLTP). Bagasjeromsvolumet er på 435 liter.


4 - Toyota Yaris

Toyota Yaris går i kategorien liten bybil, og havner på en sterk plass på denne listen. Bilen er drivstoffgjerrig, pålitelig og har i denne utgaven fått et dynamisk design. Toyota kan hybridteknologien, og denne bilen er intet unntak. Populær småbil blant firmabilbrukerne.


5 - Tesla Model 3

Bilen er den minste i Tesla sitt modellprogram, men representerer likevel en god størrelse og har et bagasjeromsvolum på 542 liter. Long Range kommer med en rekkevidde på opptil 560 kilometer (WLTP). Bilen har firehjulstrekk, og et innovativt interiørdesign.


6 - Toyota Rav4

Rav4 har fått en kraftfull fremtoning og var en meget populær bil i 2019. Det selvladende hybridsystemet fungerer, som for Yarisen, meget godt, og bilen har gode ytelser med et fornuftig drivstofforbruk. I 2020 kommer den som plug-in hybrid, og denne forventer vi at blir meget avgiftsgunstig, og kan føre denne bilen enda lenger opp på listen for 2020.


7 - Audi e-tron

Audi sitt helektriske flaggskip, e-tron, ligger på syende plass. E-tron representerer god størrelse, fint design og god rekkevidde. E-tron har en rekkevidde på opptil 415 kilometer (WLTP), og bagasjeromsvolumet er på ca. 660 liter.


8 - VW e-Golf

E-golf har vært, og er fremdeles en enorm salgssuksess for Volkswagen. E-golf er intet unntak hva gjelder antall beregninger i vår kalkulator, og bilen befinner seg på åttendeplass på vår liste. E-golf kommer med en rekkevidde på inntil 300 kilometer (NEDC), og et bagasjeromsvolum på 340 liter.


9 - Volvo V60

På plass nummer ni finner vi Volvo V60. Bilen har fått økt størrelse, og akselavstanden er blitt noe større. Størrelsesmessig befinner V60 nå seg et sted midt i mellom gammel V60 og V70. V60 representerer herregårdsvognen til Volvo, og plug-in hybriden er en meget populær bil i vår kalkulator. Bagasjeromsvolumet er oppgitt til å være ca 529 liter. V60 bestilles stort sett alltid med Teknikkpakke, klimapakke og svingbart hengerfeste.


10 - Skoda Superb

Skoda Superb fikk en meget fin oppgradering i 2019, og er en praktisk bil med fine linjer som gir mye bil for pengene. Superb har mye fint standardutstyr som elektrisk bakluke, adaptiv fjernlysassistent. Superb iV, plug-in varianten, har gitt et fint tilskudd til Superb-familien, og vi tror dette blir en meget populær bil i Norge i 2020.