Topp 10 Greenlease-biler i første kvartal

Publisert: tirsdag 27. april 2021

Skal du bestille deg ny firmabil, eller vil du bare vite hvilke biler som er mest populære blant Autolease sine kunder? Da får du all informasjon du trenger i denne oversikten som kan gi deg litt inspirasjon til hvilke modeller som er de mest populære grønne firmabilene i årets første kvartal.


1. VW ID.3

VW ID.3 er arvtageren til e-golfen. ID.3 troner på toppen av listen med de verdsatte egenskapene fullelektrisk, god rekkevidde og en kompakt bil som likevel oppleves romslig.

Se leasingpriser på VW ID.3 her


2. Skoda Superb

Skoda Superb er familiebilen med store bokstaver. Med enorm plass i både kupé og bagasjerom, gjør dette til en favoritt blant småbarnsfamilier. Når du nå også får denne modellen som plug-in hybrid med en elektrisk rekkevidde på inntil 57 km (WLTP), er Superben mer aktuell enn noen gang.


 

3. BMW I3

Med en rekkevidde på inntil 310 km (WLTP) er BMW i3 fortsatt en veldig aktuell modell for de som ikke har behov for all verden med plass. Når bilen også gir kjøregleden BMW er kjent for, så kan vi forstå at i3 fortsatt selger godt.


4. Audi e-tron

Audi E-tron er en meget populær bil på det norske markedet. Det er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk og mulighet for hengerfeste. Den store kapasiteten på hurtiglading gjør også høyt verdsatt for en elektrisk bil.

Anbefalt utstyr:

- Hightechpakke
- Panorama
- Sportsseter i skinn
- Hengerfeste
- Bang Olufsen soundsystem

Se leasingpriser på Audi e-tron her


5. Nissan Leaf

Nissan lanserte i 2019 en oppgradert batteripakke for sin elektriske salgssuksess. Den oppgraderte modellen fikk navnet Nissan Leaf e+, og har en 62 kWt stor batteripakke. Det representerer en rekkevidde på opptil 385 kilometer (WLTP). Bagasjeromsvolumet er på 435 liter. Kombinasjonen av rekkevidde, pris og størrelse gjør at dette er en populær firmabil.

Se leasingpriser på Nissan Leaf her


6. VW e-up!

Denne lille elbilen har vært på vei ut av produksjon, men grunnet populariteten har VW besluttet å produsere bilen for enda en periode.

Med en rekkevidde på inntil 257 km (WLTP) for Range-utgaven, så gjør denne nytten og vel så det i hverdagen. Bilen har mulighet for hurtiglading, og kan lade fra 0-80% batterikapasitet på 1 time.


7. Skoda Enyaq

Levering av de første Skoda Enyaq er like om hjørnet, men bilen har vært svært populær siden lanseringen i fjor. I god Skoda-ånd får man her en fullverdig familie-SUV til en veldig akseptabel pris. Anmelderne har gitt høye terningkast på denne modellen, og vi gleder oss til de første bilene ruller på veien. Når vi nærmer oss advent vil også de første modellene med firehjulstrekk utleveres.


8. Volvo XC60

Som plug-in modell er Volvo XC60 fortsatt veldig aktuell. Her finner man komfort og godt med plass. Her til lands har Volvo nå også lansert en Scandinavian edition som inneholder alt av nødvendig utstyr til en akseptabel pris.


9. Skoda Citigo-e iV

Den enda rimeligere søsteren til VW e-up!. Tilsvarende rekkevidde og innvendig plass. Denne leveres også med hurtiglading med mulighet for å lade 0-80% på 1 time. Dessverre så er Citigo-e nå sluttsolgt, men det finnes fortsatt en og annen bil tilgjengelig ute hos forhandler.


10. Volvo XC40

Volvos første helelektriske modell har blitt rost opp i skyene. En liten og kompakt SUV med overraskende god plass inne i kupeen. Bilen kommer med firehjulstrekk som standard. Her får du en rekkevidde på inntil 417 km (WLTP) og bilen kan hurtiglades til 80% på 40 minutter.