Autolease introduserer produktet releasing

Publisert: torsdag 25. juni 2020

Endelig kan vi tilby et etterlengtet og spennende produkt, nemlig releasing. Vi henter ut attraktive modeller fra vår portefølje som vi nå kan tilby ut på nye leasingavtaler via releasing. Dette gjør at vi kan tilby toppmodeller til budsjettpris, med fleksibel leieperiode, helt uten ventetid for deg som kunde. ​

Videre gir dette muligheter for de av våre kunder som eventuelt har for mange biler – en markedsplass, der andre kunder av Autolease eventuelt kan ta over den allerede inngåtte leieavtale – et såkalt debitorskifte.


Releasing inneholder flere unike muligheter for deg som kunde:​

  • Fleksibilitet – Ved valg av leasingperiode, vi tilbyr kortere løpetid på releasingbiler.​
  • Kort leveringstid – Bilen er klar, ingen ventetid for deg.​
  • Mye bil for pengene – Med tanke på utstyr og leietid. Releasingbilene vil tilbys med attraktiv leiepris, relatert til lavere avskrivninger m.m.
  • Samme trygghet som ny bil med service og vedlikeholdsavtale. På avtaler med kort løpetid er denne ofte en rimelig avtale, men den gir samtidig en fin trygghet for bilholdet – Samme trygghet som ved nye biler. ​
  • Oftere bytte av firmabil. Finere bil – hele tiden. Uten ventetid.​
  • Bilene blir taksert av NAF før utlevering slik at du helt trygt kan overta en brukt bil, uten risiko for å overta påkost fra kontrakt nr.1.

 

Alle releasingbiler vi tilbyr vil til enhver tid ligge tilgjengelig på vår hjemmeside, og kan enkelt finnes på førstesiden.