Ny funksjonalitet på Autolease.no

Publisert: torsdag 4. juni 2020

I Autolease jobber vi hele tiden med å utvikle systemene våre, slik at vi kan gi alle våre kunder en enklere hverdag. Utviklingen skjer med bakgrunn i egenerfaringer med systemet, men ikke minst med bakgrunn i ønsker og innspill fra dere kunder. Det er kundene våre som driver utviklingen videre, og vi setter derfor stor pris på tilbakemeldinger knyttet til forbedringspotensialer med våre systemer. Ambisjonen til Autolease er at vi skal levere biladministrasjon The Smart Way, og derfor er vi avhengig av å vite hva markedet ønsker.  



Vi har nylig hatt en større oppdatering av Autolease.no, og selv om dere som kunde ikke vil merke alt av endringer som er gjort, kan vi trekke frem noen høydepunkter som vi håper dere vil sette pris på. 

 

  • Nytt design på forsiden, for å gjøre siden mer oversiktlig og informativ for besøkende på www.autolease.no 
  • Responstiden på siden er forbedret  
  • Ny og vesentlig forbedret «Spørsmål og svar» 
  • Enklere pålogging
  • Elektronisk signering av leieavtaler:

 

Endelig kan vi tilby alle våre kunder elektronisk signering av alle leieavtaler, og fra 2. juni er dette Autolease sin nye standard. For dere som kunde vil det bli enda enklere å signere leieavtalen, og man vil ikke være avhengig av verken BankId eller tofaktorautorisering for å signere en leieavtale.  

Eget informasjonsskriv angående elektronisk signering er sendt ut til kunder i forrige uke.