Lys i enden av tunnelen

Publisert: fredag 8. mai 2020

Norge har vært mer eller mindre stengt ned i åtte uker. Nå begynner Norge som land sakte men sikkert med å åpne opp igjen. Det samme gjelder bilfabrikkene rundt omkring i verden. Vi skimter endelig lys i enden av tunnelen.Norge har vært mer eller mindre stengt ned i åtte uker. Uker med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage for mange av oss. Kritiske funksjoner som helsepersonell, butikkansatte og ansatte i logistikkbransjen har vært i front, og sørget for at alle vi som har holdt oss hjemme har hatt tilgang til mat, andre nødvendige varer og helsehjelp om vi har måtte ha behov for det. Det har vært noen uvirkelige uker. For oss i Autolease har hverdagen vært lik for mange. De fleste av oss har vært, og er fortsatt, på hjemmekontor, mens vi har noen funksjoner som har vært avhengig av å jobbe fra våre hovedkontor i Bergen og Oslo. Vi har i denne perioden vært opptatt av å hjelpe våre kunder på en best mulig måte, og vi vil fortsatt være tilstede som en god rådgiver og leverandør i tiden som kommer. Vi har lært oss å jobbe på nye måter, og dette har fått oss til å tenke nytt og utvikle nye løsninger.  

Heldigvis kan vi skimte et lys i enden av tunnelen. De fleste barn er tilbake i barnehage og på skole. Stengte butikker er i ferd med å åpne sine dører igjen. Bilfabrikker som har vært stengt, åpner sakte, men sikkert opp for produksjon igjen. Tusenvis av ansatte rundt om i landet som har vært permittert, kommer tilbake i jobb. På samme måte som naturen går ut av sin dvale etter vinteren, så ser vi heldigvis at samfunnet så smått begynner å våkne fra sin lille dvale. Og godt er det.  

Som nevnt, har enkelte bilfabrikker, og underleverandører som produserer komponenter til biler, vært nødt til å holde stengt en periode. Dette vil naturlig nok føre til forsinkelser i leveransen av nye biler. Autolease vil være behjelpelig for dere av våre kunder som nå opplever forsinkelser på biler dere venter på, enten ved forlengelse av eksisterende biler, eller ved å kunne tilby gode priser på korttidsleie via Avis. Ta kontakt med din respektive Key Account Manager, så vil vi sammen enes om løsningen som er best for dere.

Mange har nok også fått med seg nyheter om at mange bilmodeller øker i pris grunnet en svakere kronekurs. Dette vil naturlig nok gi utslag også i leasingprisen. Kanskje kan det finnes alternative bilmerker og modeller som kan dekke deres behov? Ikke nøl med å kontakte oss på chat, telefon eller mail for en rådgivende samtale.

 

Elektronisk signering av leieavtaler

Som nevnt innledningsvis, har vi benyttet denne perioden til å jobbe med nye løsninger som vil gjøre hverdagen til våre kunder enda mer digital. Vi vil i løpet av kort tid innføre elektronisk signering av alle leiekontrakter, og vil også kunne tilby elektronisk signering av samarbeidsavtaler. Dette skal kunne gjøres på en trygg og god måte, uten å måtte bruke bank-id eller annen tofaktorautentisering. Vi gleder oss til å presentere denne løsningen for våre kunder om ikke lenge. Dette vil være nok et steg i vår ambisjon om å være den digitale samarbeidspartneren på biladministrasjon.  

Vi i Autolease ønsker alle våre kunder en fin vår, og en riktig god gjenåpning av landet.