Hvilke biler er mest populære i 1. kvartal?

Publisert: tirsdag 2. april 2019

Det er elektrisk vårstemning hos Autolease. Listen over topp ti beregnede biler hos Autolease, inneholder kun biler med et elektrisk alternativ. På plass nummer seks finner vi den eneste bilen som ikke er helelektrisk, nemlig Volvo V60 T8 plug-in hybrid.


1 - Tesla Model 3

Tesla sin nykommer går rett inn på førsteplassen hos Autolease. Bilen er den minste i Tesla sitt modellprogram, men representerer likevel en god størrelse og har et bagasjeromsvolum på 542 liter. Long Range kommer med en rekkevidde på opptil 560 kilometer (WLTP). Bilen har firehjulstrekk, og et innovativt interiørdesign. Våre firmabilbrukere bestiller Model 3 med oppgradert autopilot.

Se leasingpriser på Tesla Model 3 Long Range her2 - Tesla Model X

Tesla sin største modell ligger som nummer to på listen. Model X har mange kalkulasjoner på vår side med ulike kombinasjoner av fem-, seks- og syv-seter. Bilen har en rekkevidde på opptil 500 kilometer (WLTP). Våre firmabilbrukere bestiller Model X med oppgradert autopilot og 6-seter.

Se leasingpriser på Tesla Model X Long Range her3 - Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace var en umiddelbar suksess, og bilen ligger fremdeles på topp tre biler beregnet hos Autolease. Bilen har en rekkevidde på opptil 470 kilometer (WLTP). I-Pace har et bagasjeromsvolum på ca 640 liter. Våre firmabilbrukere bestiller I-Pace med luftfjæring, panorama og head-up display.

Se leasingpriser på Jaguar I-Pace her4 - VW E-golf

E-golf har vært, og er fremdeles en enorm salgssuksess for Volkswagen. E-golf er intet unntak hva gjelder antall beregninger i vår kalkulator, og bilen befinner seg på fjerdeplass på vår liste. E-golf kommer med en rekkevidde på inntil 300 kilometer (NEDC), og et bagasjeromsvolum på 340 liter.

Se leasingpriser på VW E-golf her5 - Nissan Leaf

Nissan har nylig lansert oppgradert batteripakke for sin elektriske salgssuksess. Den nye Nissan Leaf heter Nissan Leaf e+, og har en 62 kWt stor batteripakke. Det representerer en rekkevidde på opptil 385 kilometer (WLTP). Bagasjeromsvolumet er på 435 liter.

Se leasingpriser på Nissan Leaf her6 - Volvo V60 T8

På plass nummer seks finner vi Volvo V60 T8 plug-in hybrid. V60 har fått økt størrelse, og akselavstanden er blitt noe større. Størrelsesmessig befinner V60 nå seg et sted midt i mellom gammel V60 og V70. V60 representerer herregårdsvognen til Volvo, og plug-in hybriden er en meget populær bil i vår kalkulator. Bagasjeromsvolumet er oppgitt til å være ca 529 liter. V60 bestilles stort sett alltid med Teknikkpakke, klimapakke og svingbart hengerfeste.

Se leasingpriser på Volvo V60 T8 R-Design her7 - Tesla Model S

Tesla sin første modell har vært en meget populær bil helt siden lansering, og den befinner seg fremdeles på topp ti listen. Model S kommer med en rekkevidde på opptil 500 kilometer (WLTP). Bagasjeromsvolumet er oppgitt til å være på ca 745 liter. Model S bestilles med oppgradert autopilot.

Se leasingpriser på Tesla Model S Long Range her8 - Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq har vært en stund på markedet, og er fremdeles en populær bil i kalkulatoren vår. Bilen er meget prisgunstig, og har i lang tid vært konkurransedyktig hva gjelder leveringstid. Hyundai Ioniq kommer med en rekkevidde på opptil 280 kilometer (NEDC), og et bagasjeromsvolum på ca 350 liter.

Se leasingpriser på Hyundai Ioniq her9 - Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona ble en umiddelbar suksess etter lansering, og det store problemet til denne bilen er enn så lenge leveringstiden. Det hindrer ikke bilen fra å være populær på vår side, og det regnes stadig på denne bilen. Hyundai Kona kommer med en meget konkurransedyktig pris og rekkevidde, og det gjør den meget populær i det norske markedet. Rekkevidden er oppgitt til å være på opptil 449 kilometer (WLTP). Bagasjeromsvolumet er på ca. 332 liter.

Se leasingpriser på Hyundai Kona Electric her10 - Audi E-tron

Audi sitt helektriske flaggskip, e-tron, ligger på tiende plass. E-tron representerer god størrelse, fint design og god rekkevidde. E-tron har en rekkevidde på opptil 415 kilometer (WLTP), og bagasjeromsvolumet er på ca. 660 liter.

Se leasingpriser på Audi E-tron 55 her