Corona oppdatering fra Autolease

Publisert: fredag 20. mars 2020

Vi er inne i en svært krevende tid hvor svært mange blir truffet av konsekvenser av koronaviruset. Bedrifter og bransjer rammes ulikt, og vi vet at noen dessverre blir tvunget til å redusere omfanget av sin daglige virksomhet på grunn av politiske tiltak, dårlig tilgjengelighet på innsatsfaktorer eller sviktende etterspørsel. Mange av oss må også ta i bruk ekstraordinære grep som deling av arbeidstokk, hjemmearbeidsplasser og andre tiltak for å få virksomheten til å fungere så normalt som mulig. 

Autolease og DNB har tatt mange forholdsregler for å kunne betjene våre kunder i denne situasjonen. Våre vanlige kommunikasjonskanaler er åpne selv om mange av våre medarbeidere i stor grad jobber hjemmefra. Vi forventer at flere Autolease kunder vil ha spesielle behov framover og vi gjør tiltak for å sikre at vi har god nok støtte- og rådgivingskapasitet til dere. Ikke vent med å ta kontakt om du har spørsmål eller behov for å diskutere løsninger på utfordringer som oppstår som følge av koronakrisen.

Til slutt oppfordrer vi at vi i fellesskap bidrar til å stoppe spredningen for å komme tilbake til normalen så snart som mulig.