Autolease introduserer Greenlease

Publisert: torsdag 26. november 2020

Autolease introduserer nå vårt nye grønne univers. Greenlease er et verktøy som er designet til å hjelpe dere som kunde, slik at det blir enkelt å bli med på den moderne omstillingen til el- og plug-in biler.

 

Flere og flere bedrifter ønsker å gjennomføre en grønn omstilling, men ikke alle har planen klar for hvordan de skal gjøre det. Vi i Autolease har utviklet Greenlease for å gjøre omstillingen til en grønn bilpark enklere.

 

Klar for å gå fremtiden i møte?

Miljøvennlige transportalternativer er ikke et nytt fenomen, men mulighetene og behovet for å tilpasse våre mobilitetsbehov i en grønnere retning er større en noen gang tidligere. Med Greenlease ønsker vi å hjelpe dere på veien mot en grønn og bærekraftig bilpark. På Greenlease -sidene våre vil dere finne informasjon til hvordan dere kan fornye deres bilpark, og hvordan det er å drifte miljøvennlige biler.

 

Sammen kan vi tilpasse bilpolitikk, lademuligheter og administrasjon slik at dere får det beste utgangspunktet for en grønn omstilling. Vi vil være her hele veien slik at det blir lett å velge grønt, kjøre grønt og administrere grønt.