Autolease App

Med app’en fra Autolease er hjelpen alltid nær – også når du er i utlandet. Den virker på både iPhone, Android og Windows Phone, og den kan spare deg for både tid, penger og besvær.


Les mer


Dekk / Dekkhotell

Alle biler leaset gjennom Autolease kan utstyres med dekk inkludert i leien. Vi har i dag et hovedsamarbeid med Dekkmann for sommer/vinterdekk tilpasset ditt kjøretøy, samt dekkhotell.


Les mer


Skader

Autolease tilbyr veihjelp som en del av din avtale. Her finner du også informasjon om andre samarbeidspartnere om du har skade på bilen.


Les mer


Føreransvar

Som fører av en leasingbil har du ansvaret for at bilen får det vedlikehold den trenger. For at fakturering skal fungere må du gi beskjed til verksted at bilen er fra Autolease.


Les mer


Brukernavn / Passord

For å benytte vår bestillingstjeneste på nett må du være registrert Autolease bruker.


Les mer


Pre-takst hos MPS Micropaint

Autolease har inngått avtale med MPS Micropaint om gratis pre-takst for Autoleasekunder.


Les mer


Bestilling av bil

Autolease har et unikt og effektivt bestillingssystem for våre kunder. Mer enn 90% av de mest populære merker og modeller er tilgjengelige på nett og gir deg komplette priser.


Les mer


Innlevering

Autolease samarbeider med NAF i forbindelse med innlevering og taksering av biler. Når kontrakten utløper og bilen skal leveres bestiller du time hos nærmeste NAF kontor og avtaler tid for både taksering og innlevering.


Les mer


Bombrikke

Som en del av vår biladministrasjon kan Autolease betale for dine bompasseringer. Vår adresse må oppgis når du bestiller brikke til din bil.


Les mer


Kontantutlegg

Dersom du som bilbruker har kontantutlegg på din firmabil som administreres av Autolease, så kan du benytte deg av skjema for å få tilbakebetalt dette. Husk å ta vare på kvitteringer.


Les mer


Leiebil

Autolease samarbeider med Avis dersom du trenger korttids leiebil eller Minilease.


Les mer


Forsikring

Gjennom Autolease sin egen forsikringsavtale i Gjensidige kan våre kunder få en enklere og gunstigere forsikring av bedriftens bilpark. Forsikringen blir da en del av terminleien.


Les mer


Drivstoffkort

For de fleste kunder vil din bil være utstyrt med drivstoffkort. Det er viktig at dette kortet benyttes og at km-stand alltid tastes inn ved bruk slik at rapportering til din arbeidsgiver blir riktig. Kontakt oss om ditt kort ikke skulle virke.


Les mer


Nyttige linker

Her finner du linker som gir deg opplysning om frist for neste EU-kontroll, bilopplysninger, skjema for omregistreringsavgift m.m.


Les mer


Verkstedsfaktura

Alle kjøp av varer og tjenester over kr. 2 000,- skal forhåndsgodkjennes av Autolease. Bilbruker må informere om at det er en Autolease bil. Verksted må ringe for godkjenning.


Les mer


Skattemessig listepris

Skattemessig listepris oppgis fra importør og inkluderer bilens pris pluss fabrikkmontert utstyr.


Les mer