NO SE DK

Autolease app


Med Autolease applikasjon til iPhone, Android og Windows Phone har du alltid de viktigste opplysninger for hånden når du er på farten i din bil.
  • Leasingtilbud
  • Få tilbud på leasing av firmabil
  • Finn nærmeste
  • Bensinstasjon, servicesenter og dekkbutikk
  • Min bil
  • Min bil og min leasingavtale
  • Veihjelp
  • Tilkall hjelp ved uhell og skader
  • Gratis
  • Autolease applikasjonen er gratis å laste ned til alle plattformer. Datatrafikk blir belastet iht. ditt tlf. abonnement
Android app on Google Play Windows Phone Store App
Leasingtilbud

Gjennom Autolease applikasjonen får du unike tilbud med aktuelle og attraktive priser på firmabil.

Klikk på ønskete tilbud fra menyen for å få presentert en detaljerte liste med informasjon om bilen, for eksempel hvilket utstyr den er utrustet med. Den miljø- og økonomibevisste forbruker er selvsagt interessert i km/l og bilens CO2 utslipp, denne informasjonen finner man også her.

De tilbud og prisforslag som er presentert i applikasjonen er veiledende. Du kan melde din interesse gjennom applikasjonen, hvorpå du blir kontaktet av en representant fra Autolease.

Du oppgir selv ønsket leasingperiode og antall km per år, samt din kontaktinformasjon.Finn nærmeste

Ønsker du å finne en bensinstasjon, et servicesenter eller en dekk butikk, kan Autolease applikasjonen være til hjelp. Ved bruk av telefonens GPS vises din posisjon på et kart hvor også bensinstasjon, servicesenter eller dekk butikk som er tegnet inn.

Er du i Norge, Sverige eller Danmark vil Autolease applikasjonen kontrollere din posisjon og vise informasjoner for det land du befinner deg i.Min bil

Autolease applikasjonen er åpen for alle, og man behøver ikke være kunde hos Autolease for å benytte denne. Kunder kan logge seg inn med brukernavn og passord og få tilgang til informasjon om den konkrete bil og dens leasingavtale.

Videre vil funksjonene i applikasjonen tilpasse seg nettopp din bil. Søker du for eksempel etter nærmeste servicesenter vil applikasjonen automatisk, forutsatt at du er logget inn, filtrere bort alle verksteder som ikke serviserer ditt bilmerke. Videre vil veihjelp funksjonen også vise bilens registreringsnummer. Dersom man opplyser dette til veihjelpsentralen vil de vite at du er kunde hos Autolease.Veihjelp

Med Autolease applikasjonen slipper du å huske på telefonnummeret til veihjelp. Det har du alltid for hånden, og du kan ringe direkte fra applikasjonen bare ved å klikke på en knapp.

Veihjelp funksjonen kan også hjelpe deg med å finne din posisjon, både som GPS koordinater og adresse. Da har du den viktigste informasjonen lett tilgjengelig slik at du kan fortelle veihjelpsentralen hvor du befinner deg. Så kommer hjelpen hurtigere.Support

Kontakt Autolease på salg@autolease.no hvis du har kommentarer eller spørsmål til applikasjonen.

Generelle forbehold

Autolease tar forbehold om eventuelle feil i App’en. Det er alltid din skriftlige leasingavtale som er gjeldende i tilfelle uoverensstemmelse mellom opplysningene i App’en og din skriftlige avtale.

Språk

Autolease applikasjonen er tilgengelig på 3 språk: